BAYİLİK | BASIN | HOT ROCK® MENU | HAKKIMIZDA | İLETİŞİM | ÜRÜNLER
 
   
     
 
  BASINDA HOT ROCK
  .
 
. Akşam Gazetesi / 19.11.2006
. Gözcü Gazetesi / 19.11.2006
. www.ucankus.com / 20.11.2006
. www.haberte.com / 20.11.2006
. Takvim Gazetesi / 9.12.2006
. Milliyet Gazetesi / 5.1.2007
. Vatan Gazetesi / 31.1.2007
. Bugün Gazetesi / 02.02.2007
  .
 

HOT ROCK NEDİR?

Bir restorana gidip, et siparişi veriyorsunuz, bir süre sonra taş üzerinde çiğ etiniz geliyor. 1-2 dakika bekliyorsunuz...
Et, gözünüzün önünde 450 derecede ısınmış, volkanik taş üzerinde pişiyor. Etinizi, volkanik taş üzerinde pişirerek sunan Hot Rock’ı Türkiye’ye Beykent Üniversitesi’ni de bünyesinde bulunduran Adem Çelik Şirketler Grubu getirdi.

Volkanik Taş Üstünde Kendin Pişir Kendin Ye

Adem Çelik Şirketler Grubu bünyesindeki Doğa Turizm ve İnşaat, Türk tüketicisini değişik bir lezzetle tanıştırıyor. Eğitim, inşaat, turizm gibi farklı sektörlerde yatırımları bulunan grup, şimdi de Hot Rock fırınları Türkiye’ye getirdi. Hot Rock, Avustralya’nın volkanik taşlarını ısıtarak masamıza ulaştırılıyor ve etinizin 450 derece sıcaklıkta ısıtılmış bu taşlar üzerinde, çok kısa bir sürede, gözünüzün önünde pişmesini sağlıyor. Bu yöntemle pişmesini sağlıyor.  Bu yöntemle pişirilen yemeğin hem besin değerini hem de yumuşaklığını koruduğunu belirtiliyor. Adem Çelik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu ÜyesiErkan ÇELİK, BİR Uzakdoğu seyahati esnasında Hot Rock Fırınlarını, Türkiye’ye keyif için getirdiğini söylüyor. Hot Rock fırınlarının hedef kitlesi orta ve büyük çaplı restoranlar, fırınla birlikte 25’li, 50’li, 100 taşlı modelleri olduğunu söyleyen Çelik, fiyatları ise çok uygun tutacaklarını belirtiyor. Çelik, lansmanını yapmadan önce ürünün ilgi görmeye başladığını belirtiyor.

Maliyet Yok!

Çelik, Hot Rock’un müşteriye ve tüketiciye sunduğu avantajları şöyle özetliyor: “Katı ya da sıvı yağ kullanılmıyor. Yemeğin son dilimi de ilk dilim kadar sıcak oluyor. Sipariş, 5 dakikada hazırlanıyor. Donanımlı mutfak ekipmanları gerekmiyor. Ekipman ve işçilik masraflarından tasarruf sağlıyor. İşletmeyi farklı kılıyor, memnuniyeti arttırarak, müşteri devamlılığı sağlıyor.”

Avustralya’da yaygın olarak kullanılan volkanik taş üzerinde et pişirme tekniği artık Türkiye’de. Hot Rock, tüketiciye CE standartlarında mangal keyfi sunuyor.

 

Akşam Gazetesi / 19.11.2006 : Orijinal Gazete Haberi için Tıklayın

     
     

   
         
   

doga turizm  logo

Doğa Turizm ve İnşaat A.Ş. | 0212 873 76 61
  ademcelik sireket grubu
Adem Çelik Şirketler Grubu
sayfa başına dön
   
BAYİLİK | BASIN | HOT ROCK® MENU | HAKKIMIZDA | İLETİŞİM | ÜRÜNLER
04 Agustos 2020 Sali